Mandle v hořké a mléčné čokoládě
Popis
Mandle v hořké a mléčné čokoládě mají tvar půlky ořechové skořápky. Tato skořápka je vyrobena z hořké čokolády a je naplněna čokoládovo ořechovým krémem. Na vrchu je po nalití náplně položena loupaná mandle.
Složení: čokoládo-ořechový krém 35% (cukr, hydrogenovaný rostlinný tuk, sušená SYROVÁTKA (Z MLÉKA), ARAŠÍDY, kakaový prášek se sníženým obsahem tuku, kakaová vláknina, kakaová hmota, emulgátor: SÓJOVÝ lecitin, aroma), čokoláda 35% (cukr, kakaový prášek, rostlinný tuk, kakaové máslo, emulgátor: SÓJOVÝ lecitin, E476, aroma), MANDLE 15%. Obsah kakaové sušiny minimálně 47%. Číslo normy: PN-A-88111.
Země původu: Polsko.
Výrobek může obsahovat stopy sezamu, jiných suchých skořápkových plodů a zlomky skořápek.
Průměrné výživové údaje ve 100 g: energetická hodnota: 2832 kJ, 677 kcal, tuky: 63 g z toho nasycené mastné kyseliny: 5,3 g, sacharidy: 8,7 g z toho cukry: 4,3 g, bílkoviny: 21 g, sůl: 0,05 g.
Způsob skladování: skladujte při teplotách 12-18°C, relativní vlhkosti vzduchu do 75 % a chraňte před přímým slunečním zářením!
Podobné produkty
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.